Toimintasuunnitelma

OLS P11 Jääpallojunnut
TOIMINTASUUNNITELMA 2016–2017

Kausisuunnitelma julkaistaan tällä sivulla.

PELAAJIEN VARUSTEET

Pelaaminen joukkueessa edellyttää, että kaikilla pelaajilla on asianmukaiset varusteet sekä harjoituksissa että peleissä. Pakolliset varusteet ovat: Ristikollinen kypärä, kaulasuojus ja alasuojat. Pelivälineenä on virallinen jääpallomaila.

Kypärän ja ristikon on oltava samalta valmistajalta ja kaulasuojuksen on oltava ns. läpällinen malli. Myös valmentajat käyttävät jääharjoituksissa kypärää.

Lisäksi on suositeltavaa, että pelaajalla on kokoonsa nähden sopivat polvi- ja kyynärsuojat sekä jääpallohanskat. OLS:n pelaajat käyttävät sinisiä pelihousuja ja -sukkia. Pelaajat hankkivat omat mailat. Mailan lyhentäminen ja teippaaminen kuuluu vanhemmille. Sopivan pituinen maila yltää luistimet jalassa navan korkeudelle.

Luistinten tulee olla oikean kokoiset. Jääpalloluistinten terien muotoilusta informoidaan harjoitusten yhteydessä ja luistimia teroitetaan sovittuna päivänä ennen harjoituksia.

Kauden 2016–17 aikana pelaajille hankitaan yhtenäinen kevyttoppa-asu (kaikille OLS:n junnujoukkueille on samanlaiset) sekä yhtenäinen matka-asu (kollegepuku tms.). Näiden varusteiden kustannusarvio on noin 150 euroa ja ne maksetaan erikseen hankinnan yhteydessä.

JOUKKUEEN VARUSTEET

palloja (n. 25 kpl)
maalivahdin varusteet (2 x polvisuojat/KOSA ja RBK, 2 x rintapanssari/KOSA ja Jofa)
pelipaidat (20 kpl),
keltaisia harjoituspaitoja sekä oranssi-mustat harjoitusliivit (n. 20 kpl)
teline juomapulloille
Lisäksi P11-joukkueelle on oma teroituskone.
Harjoituspaidat ja -liivit palautetaan pestynä joukkueenjohtajalle kauden päättyessä tai jos pelaaja lopettaa OLS:ssa. Pelipaitaa ei käytetä treenipaitana ja pelipaidat säilytetään valkkojen kopilla kauden aikana. Harjoitus-liivi ja -paita tulee olla aina mukana treeneissä.

Huoltajat vastaavat yhteisistä varusteista yhdessä valmentajien ja joujo:n kanssa. Maalivahdin varusteet annetaan lainaksi maalivahtina pelaavalle, jolloin varusteet ovat maalivahdin ja hänen vanhempiensa vastuulla.

KUSTANNUKSET

OLS P11:n toiminta pyörii kuukausimaksujen, turnausmaksujen sekä yhteistyökumppaneiden taloudellisen tuen turvin. Toiminnassa mukana oleville aikuisille ei makseta palkkaa tai palkkioita.

OLS ja Arina -yhteistyö

OLS:n ja Osuuskauppa Arinan tekemän yhteistyösopimuksen mukaan Arina myöntää OLS:n toimintaan ylimääräisen ostohyvityksen Arinan jäsennumeroiden perusteella. Jäsennumero (*** 0823 **** -numerosarja, joka on joko ns. vihreässä kortissa tai Arinan jäsenpostin tiedoissa) kysytään pelaajatietolomakkeessa. Joukkueiden joujo ja rahastonhoitajat huolehtivat, että ostohyvitykset tuloutetaan OLS:n jääpallon junioritoimintaan.

Muu varainhankinta

Joukkueen vanhemmat voivat tukea toimintaa esimerkiksi myymällä mainoksia joukkueen toimintaan (pelipaita, www-sivut jne.) sekä myös OLS:n perinteiseen jääpallon kausikirjaan. Lisätietoa saa joujo:lta.

Kauden alussa (loka–joulukuu) OLS huolehtii Pakkalan tekojääradan yleisöluisteluiltojen valvonnasta. OLS:lla on mahdollisuus pitää myös kahviota yleisöluisteluiltoina. Valvonta- ja kahviovuorot jaetaan OLS:n edustusjoukkueen ja junnuryhmien kesken. Valvonnassa tulee olla 2–3 aikuista ja kahvio vaatii 2 henkilöä per ilta. Yleisöluisteluillat ovat keskiviikko, lauantai ja sunnuntai. Valvonnasta Oulun kaupunki maksaa korvauksen.

Lisäksi P11-joukkueen vanhempia edellytetään osallistumaan vähintään 2–3 kertaa kaudessa OLS:n edustusjoukkueen otteluiden kenttähenkilöstötehtäviin ja P11-junnut ovat Pallo-Kalleina 4–5 ottelussa.

OLS:n ARVOT

Oulun Luistinseura on perustettu 1880. OLS:n toiminnan periaatteita ovat tinkimätön lajityö sekä nuorien urheilijoiden kasvatus. OLS on Suomen menestynein jääpalloseura. Oulun Luistinseura ry:n tavoitteena on edistää jäsentensä liikuntaharrastusta.

Suomen vanhimman palloiluseuran toiminnan peruspilarina on laaja ja laadukas juniorityö. Nuorten ja lasten hyväksi tehtävä työ on seuran merkittävin perusarvo. Seuratyölle antaa suuntaa iloinen, avoin ja reilu toiminta. Kaikissa ikäluokissa ja kaikissa lajeissa on tarjolla pätevää valmennusta ja ohjausta.

Seuran tavoitteena on tarjota liikuntamahdollisuuksia harraste- ja kilpatasolla. Lapsia ja nuoria kannustetaan ja ohjataan terveellisempiin elämäntapoihin. Oulun Luistinseuran pyrkimyksenä on luoda laaja ja laadukas urheilukulttuuri Oulun alueelle.