INFO

Kaudella 2014-15 P13-junnuissa pelaavat 2002 ja 2003 syntyneet, vitos- ja kutosluokkalaiset.

Kaikissa P13-joukkuetta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin.

UUDET JA VANHAT PELAAJAT TERVETULOA MUKAAN!

Joukkue
P13-joukkueeseen (ns. D-ikäluokka) otetaan mukaan vuosina 2002 ja 2003 syntyneitä pelaajia. Tavoitteena on, että joukkueen koko on noin 20 pelaajaa, eli kymmenen lasta molemmista ikäluokista. OLS järjestänee koulujen syyslomalla (vko 43) perinteiseksi muodostuneen Jääpallon Try IN -tapahtuman Pakkalan tekojäällä, jossa uusilla pelaajilla on mahdollisuus tutusta lajiin ja aloittaa harrataminen ns. matalalla kynnyksellä. Tapahtuma on maksuton.

Uusilta pelaajilta edellytetään sujuvaa luistelutaitoa ja jääpelien perusteiden ymmärtämistä. Joukkue aloittaa aktiiviset harjoitukset elokuun aikana ja jääkausi pyritään aloittamaan mahdollisimman pian.

Kuinka mukaan?
Se on helppoa: ota yhteyttä joukkueen vetäjiin. Siitä harjoituksiin ja mukava harrastus voi alkaa.

P13 ottelut ja SM-sarja
Joukkue osallistuu ikäluokan SM-sarjaan, jossa pelataan aluksi alueellinen alkusarja. Kauden päätteeksi pelataan näillä avoin SM-turnaus helmi-maaliskuussa. P13 osallistuu yhdessä pohjoisruotsalaisten ja -suomalaisten joukkueiden "Rajalla-sarjaan". Se toimii alueellisena alkusarjana. Myös muut turnaukset ovat mahdollisia.

Jääpallo harrastuksena
Jääpallo on helppo aloittaa, kun nuorella on kohtuulliset valmiuden luisteluun ja joukkuepelaamiseen. Jääpallo on monipuolinen urheilulaji, joka palvelee lapsen koordinaatiokyvyn ja pallo- ja pelisilmän kehittymistä.

Jääpallo sopii hyvin esim. pesäpallon tai futiksen harrastajan talvilajiksi. Kaudella 2014-15 järjestetään yhteisiä harjoituksia P11-nuorten kanssa sekä omia joukkuetreenejä.

Joukkueen toiminnassa huomioidaan nuorten kouluasiat, muut harrastukset sekä pelaajien yksilölliset tarpeet. OLS P13 -joukkueessa suhtaudutaan jääpallon pelaamiseen iloisin mielin ja nuorten huumoria kunnioittaen.

Huomioita harjoituksiin jääkauden liittyen ("Pysyväisohje"):
Tulkaa ajoissa paikalle: 30 min ennen treeniä on hyvä olla pukukopilla.
Käytämme Pesäpallostadionin alla olevia pukukoppeja: koppi 3 on yleensä varattu P13-joukkueelle yhdessä P11:n kanssa.
Jos/kun tulette autolla, niin auto on kätevintä jättää Ouluhallin P-alueelle - siitä on helpoin kävellä kopille. Pesäpallostadionin alle ei saa ajaa omalla autolla.
Huolehtikaa, että teräsuojat ovat kunnolliset ja että ne pysyvät paikoillaan kun kävellään kopilta kentälle.


Varatkaa mukaan nimellä varustettu juomapullo, sen voi täyttää vedellä kopilla.
Treeneihin mukaan: iloinen ja reipas mieli, sään vaatima vaatetus ja kaikki pelivarusteet!