P13 juniorit (5-6 luokkalaiset)

Joukkueena pelaamisen tavoitteita:

  • P13-joukkueen tärkeä voimavara on hyvä joukkuehenki. Se syntyy ryhmän aktiivisesta harjoittelusta ja pelaajien sekä heidän vanhempiensa vahvasta sitoutumisesta joukkueen toimintaan.
  • P13-joukkue ymmärtää erilaisia taktiikkaan ja pelitapoihin liittyviä asioita ja osaa soveltaa niitä pelitilanteiden vaatimalla tavalla.
  • Pelaajat osoittavat sitoutumistaan joukkueeseen säännöllisellä harjoittelulla ja osallistuvat täysipainoisesti kauden ottelutapahtumiin.

Henkilökohtaisia taitotavoitteita:

Pelaajan luistelu- ja mailankäsittelytaito on sujuvaa. Vaikka nuorten henkilökohtaisissa taidoissa onkin eroja, erot kaventuvat kauden aikana.
Pelaajat osaavat erottaa lahjakkuuden ja kovan harjoittelun tuoman hyödyn omassa kehittymisessään - P13-iässä harjoitellaan harjoittelemaan.
Taitavimpia pelaajia ohjataan kehittämään edelleen omia vahvuuksiaan. Kehittyviä pelaajia taas kannustetaan myös omatoimiseen harjoitteluun jääpallon ja luistelun parissa.

P13-ikäluokan pelaajat siirtyvät Isolle Kentälle. Uuden peliareenan myötä pelaaminen muuttuu ja luistelutaito nousee tärkeään asemaan. Myös maalivahti torjuu palloja ison maalin edessä. Kuva P13 SM-turnauksesta keväältä 2012. OLS voitti sijoitusottelussa Kulosaaren Vestan puhaasti 4-0 ja nappasi 9. sijan. (Kuva: S. Klemettilä.)