Seura

Tervetuloa Oulun Luistinseuran jääpallojaoston sivuille

133-vuotias Oulun Luistinseura ry on Suomen vanhin palloiluseura. OLS:n tavoitteena on edistää jäsentensä liikuntaharrastusta. 

Seuran tavoitteena on tarjota eri lajeissa liikuntamahdollisuus harraste- tai kilpatasolla. Kannustamme ja ohjaamme omalla toiminnallamme lapsia ja nuoria terveelliseen elämäntapaan.

OLS on miesten jääpallon pääsarjan kaikkien aikojen maratontaulukossa ykkösenä. Miehet ovat saavuttaneet kaikkiaan 15 Suomen mestaruutta. 

Kaudella 2013-14 OLS:lla on juniorijoukkueet P17, P15, P13 ja P11-ikäluokissa. Lisätietoja joukkueiden toiminnasta saat yläpalkint Joukkueet-linkistä. Junnutoiminnan periaatteet näet kätevästi Pelaajan Polku-sivulta.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueen yhteyshenkilöihin ja tule mukaan talviklassikon pariin!  Uusia pelaajia rekrytoidaan koko vuoden ajan. Jääpallo Try IN -tapahtuma pidetään koulujen syyslomaviikolla. Perinteinen OLS:n Jääpallokoulu jatkaa toimintansa jälleen marraskuussa 2013.

Junnuryhmien lisäksi OLS:n Jääpallokoulussa on mukana 7-9-vuotiaita lapsia. Ikämiehet pelanneevat Oulussa järjestettävää OEK:n harrasteliigaa.

Jääpallo on talviklassikko.
OLS:ssa jääpalloa harrastetaan hyvässä seurassa!