OLS:n taistelu ei riittänyt

30.12.2018

JPS käänsi ottelun Oulussa

OLS oli saanut peli-ilmeen kuntoon murheellisen Tapaninpelin jälkeen. Kotijoukkue lähti haastamaan ennakkoluulottomasti Bandyliigan kärkinelikkoon kuuluvaa JPS:aa. OLS:n yritys palkittiin ja Atte Lämsä tuikkasi maalinedustalta ensin 1-0 noin kymmenen peliminuutin jälkeen ja 22. minuutilla 2-0 kaukolaukauksella. OLS:n 2-0 johto ei kestänyt ihan tauolle saakka, vaan JPS kavensi 2-1 kulmalyönnistä pari minuuttia ennen taukoa.

Miika Jokikokko loisti maalissa

OLS:n ykköstorjuja Pertti Virtanen oli pois lauantain kokoonpanosta ja kun Jere Penttilällä oli lievä nilkkavamma, niin Miika Jokikokko sai näyttöpaikkansa kotijoukkueen maalilla. Jokikokko käytti paikkansa hyvin ja oli varsinkin ensimmäisen erän loistava. Puoliaikaan mahtui useita huipputorjuntoja ja näillä Miika antoi joukkueelle mukavasti lisäuskoa omaan tekemiseen. Todella hieno suoritus Miikalta kovaan paikkaan ja ehjä erä koko joukkueelta.

Toinen jakso vieraiden

Jää oli ensimmäisellä jaksolla hieman tahmea päivän räntäsateen jäljiltä, mutta se parani toiselle jaksolle. OLS sai vielä kohtalaisen myötätuulen, mutta peli karkasi kuitenkin JPS:lle toisen jakson aikana. Tasoitus tuli jo parin minuutin pelin jälkeen ja sitten maalinteosta vastasi pelkästään JPS aina 80 peliminuutin kohdalle, jolloin tulos oli vieraille 2-6. Tämän jälkeen maaleja tehtiin vuorotahtiin loppunumeroiden ollessa 4-8.

OLS:n osalta Lämsän kahden maalin lisäksi verkkoa heiluttivat Veeti Lempinen ja Eemi Dolk. Paikkoja OLS:lla olisi ollut useampaankin osumaan, mutta viimeistely ei ollut kohdallaan. Positiivista oli, että maalipaikoille päästiin aiempia otteluita paremmin.

Runkosarjassa tärkeät pelit ennen taukoa

Vuodenvaihteessa runkosarjaa on pelattu OLS:n osalta kymmenen ottelua eli yli puolet. Joukkueet kohdataan sarjassa epätasaiseen tahtiin. Esimerkiksi OLS on pelannut molemmat runkosarjan pelit WP:tä, JPS:aa ja Akillesta vastaan ja puolestaan molemmat pelit ovat vielä pelaamatta Narukerää ja Kamppareita vastaan.

Pelit jatkuvat tiiviiseen tahtiin ja OLS:n osalta edessä on vielä kuusi ottelua 2,5 viikon sisällä ennen MM-kisataukoa. Ensi viikonloppuna kohdataan Narukerä ja HIFK vieraissa, sunnuntaina 13.1. on Narukerä Oulussa, kahden viikon päästä edessä on hankala reissu Mikkelin Kamppareiden ja Lappeenrannan Veiterän vieraaksi ja vielä keskiviikkona 23.1. pelataan Oulussa LRK:ta vastaan.

MM-kisatauon jälkeen ovat edessä liigan runkosarjan päättävät kotipelit Botniaa ja Kamppareita vastaan.

Pudotuspelit tavoitteena

OLS tavoittelee tosissaan paikkaa pudotuspeleissä. Kahdeksan joukkuetta etenee pudotuspeleihin ja tällä hetkellä OLS:lla on matkaa pudotuspeliviivan päälle 6 pistettä.

On selvää, että tulevan viikonlopun Narukerä/HIFK peleistä pitää pisteitä tulla, mikäli playoff haaveet halutaan pitää elossa.

19.05.2019Aatu Tiusanen P15 vuoden pelaaja
19.03.2019Helsingin hallihanke etenee
18.03.2019Eetu Jaatiselle MM-pronssia
14.03.2019Dolk Bandyliigan All Stars -kentälliseen
13.03.2019Suomi neljäs Talviuniversiadien jääpallossa
12.03.2019OLS P13 turnausvoittoon
11.03.2019LRK/OLS P15 taipui neljänneksi
09.03.2019LRK/OLS P15 pronssipeliin
05.03.2019P15 lopputurnaus Oulussa 8.-10.3.
04.03.2019OLS:n P17 neljäs

Siirry arkistoon »