OLS voittoputkessa

05.01.2020

OLS voitti WP:n

 
Tapaninpäivänä LRK:n kaatunut OLS jatkaa voittojen tiellä, kun lauantaina kaatui Varkauden WP 35 maalein 6-4 (1-2). Voitto oli OLS:lle Bandyliigassa toinen.

Lauantain ottelu oli tärkeä molemmille joukkueille, sillä runkosarjan lähestyessä puoltaväliä näyttää, että viimeisistä kahdesta pudotuspelipaikasta kamppailevat OLS, WP, LRK ja Botnia. OLS on onnistunut voittamaan näistä keskinäisistä peleistä tähän asti pelatut eli LRK:n ja WP:n.
 

Raksilassa pelattiin hyvissä olosuhteissa

 
Viime aikojen vaihtelevat sääolot olivat lopulta ottelulle suotuisat – pari pakkasastetta ja vain pieni poikittainen tuuli. Pelin alku oli vauhdikas, kun molemmat joukkueet hyökkäsivät suoraviivaisesti. Kumpikin joukkue puolusti kuitenkin omaa aluettaan melkoisen syvältä ja tarkasti.

Kotijoukkue onnistui luomaan ottelun alussa vaarallisemmat maalipaikat ja niistä olisi pitänyt onnistua tekemään osumia. Kun muut eivät maalia saaneet tehdyksi, niin Eemi Dolk karkasi kuin hieman varkain Atte Lämsän hyvästä pystysyötöstä ja teki 1-0 osuman 26. peliminuutilla. Noin puolen tunnin pelin jälkeen WP tuli tasoihin, kun pallo pomppi OLS:n maalin edessä ja löysi lopulta tiensä maaliin. WP meni vielä 1-2 taukojohtoon onnistuttuaan kulmasta.
 

Eka jakso tasainen – OLS ratkaisi toisella

 
Ensimmäisen erän 1-2 vierasjohto oli kotijoukkueelle varsinkin pelin alun missattujen maalipaikkojen jälkeen karvas. Toki WP:lläkin oli lisäpaikkoja, mutta OLS-vahti Jere Penttilä teki tärkeitä torjuntoja.
 
Toiselle jaksolle OLS sai jo noin viiden minuutin pelin jälkeen tehtyä tärkeän 2-2 tasoituksen. Vahvan ottelun pelannut Saku Hartikainen toi pallon väkisin päätyyn ja syötti kaaren taakse Niklas Valtaselle, joka löi tasoituksen. Noin kymmenen minuuttia tästä ja Eemi Dolk teki 3-2 ja heti sen perään Atte Lämsä vei OLS:n jo 4-2 johtoon.
 
Jos eka jaksolla hukattiin paikkoja, niin toisella osuttiin paremmin. Tämä konkretisoitui 75. peliminuutilla, kun Saku Hartikainen osui oikean puolen kulmalyönnistä. Peli näytti pitkään ratkenneelta, mutta WP kehitteli kuin tyhjästä loppukirin ja kavensi pelin kahdella maalilla (88 ja 90 min) 5-4:ään.

Dolk onnistui kuitenkin karkaamaan WP:n puolustukselta yksin läpi ja viimeisteli varmasti kypärätemppunsa 6-4 osumallaan.
 

Ehjä ottelu kotijoukkueelta

 
OLS esitti kauden ehjimmän suorituksen. Peli pysyi kasassa lähes koko pelin ajan, vain pieni herpaantuminen pelin lopussa meinasi laittaa homman vielä jännäksi. Joukkue puolusti erittäin kurinalaisesti ja pelaajien etäisyydet pysyivät hyvinä.
 
Puolustuslinja pelasi jälleen hyvän ottelun ja sen yläpuolella topparikaksikko Miika Leiviskä-Niklas Valtanen tekee kovasti töitä puolustuspelissä. Eemi Dolk on noussut jälleen viime kauden tasolleen ja pelaa ottelusta toiseen vahvasti. Kärjessä pelannut Atte Lämsä oli myös pelipäällä ja pelasi kauden parhaan ottelunsa. Maalivahti Jere Penttilä on noussut kauden edetessä avainpelaajien joukkoon. Jere teki tärkeitä torjuntoja voiton eteen.
 

JPS ja Akilles vieraissa – Botnia Ouluun su 19.1.

 
Bandyliiga jatkuu OLS:n osalta tulevana viikonloppuna vierasotteluilla JPS:aa ja Akillesta vastaan.
 
Seuraava kotiottelu on OLS – Botnia su 19.1. klo 13.

24.04.2020Tukea vähävaraisille liikuntaharrastukseen
20.03.2020Superkausari myynnissä
19.03.2020Eemi Dolk Bandyliigan All Starsiin
18.03.2020Kolme OLS:n pelaajaa MM-pronssille
13.03.2020Jääpalloharjoitukset peruttu loppukaudelta
11.03.2020OLS:n pelaajia P17 maajoukkueeseen
09.03.2020OLS P13 ja OLS/LRK yj P17 neljänsiä SM-kisoissa
04.03.2020P13 ja P17 viikonloppuna lopputurnauksissa
27.02.2020Tule tutustumaan jääpallon pelaamiseen
26.02.2020OLS P17 välieriin

Siirry arkistoon »