YLEISÖLUISTELUVALVONTA

Yleisöluisteluvalvonta suoritetaan pelaajien vanhempien talkoilla. Jokainen juniorijoukkue vastaa kahden viikon ajan yleisöluistelun valvonnasta. Joukkueenjohtajat koordinoivat oman joukkueensa valvontavuorot.

Valvojat huolehtivat kentällä nimensä mukaisesti kentän sääntöjen noudattamisesta (mm. kiekolla ei saa pelata, kaupungin määräys) ja yleisestä järkevästä toiminnasta kentällä.

Lisäksi teroitustaitoiset / joukkuuen huoltajat voivat pyörittää teroituspalvelua ennalta sovitusti. Musiikkia voi myös soittaa kuuluttamon laitteilla. Kuuluttamon avain löytyy kahviosta.

Valvojat hakevat kahviosta keltaiset liivit ja pitävät niitä valvontavuoron ajan, jotta ovat tunnistettavissa. Valvojat myös rajaavat mailattoman ja mailallisen alueen kentälle, mikäli sitä ei ole valmiiksi rajattu. Rajausaidat sekä asianmukaiset kyltit löytyvät katsomon lipan alta.

Kahvilassa on lisäksi järjestysmiesoikeudet omaava valvoja, jonka puoleen voi tarvittaessa kääntyä. Lähtökohtaisesti hän vastaa kuitenkin kahvilatoiminnan valvonnasta.


Yleisöluisteluvalvontavuorot 31.10. - 19.12.2018 klo 17.45-21.15.